Despre Noi.

Infiintata in anul 1992, ELVA SERVICE S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti, calitate la cele mai bune preturi.

Cu o echipa de 40 angajati cu vasta experienta in executarea de lucrari specificate in obiectul de activitate punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

ELVA SERVICE S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului la cele mai inalte standarde pentru a raspunde provocarilor.

Pentru noi este important ca beneficiarului sa ii fie satisfacute toate cerintele si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de servicii si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta ELVA SERVICE S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare, reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Cu ajutorul unei echipe care exceleaza in profesionalism si promtitudine, ELVA SERVICE S.R.L reprezinta cu succes un portofoliu impresionant in domeniul constructiilor din Romania.